Over ons

De Goede Tweewielers is een familiebedrijf, waar vakmanschap, kwaliteit, klantvriendelijkheid en services hoog in het vaandel staan. Begin jaren 80 is Jan de Goede hobby matig begonnen vanuit de schuur met het repareren en verkopen van gebruikte  fietsen. Wekelijks ging hij destijds naar de fietsenmarkt in Apeldoorn om daar ook de fiets aan de man te brengen. Zijn zoon Remco, is in 2005 bij in de zaak gekomen. Na een jaar samen in Schalkhaar te hebben gewerkt, is Remco een filiaal in Bathmen begonnen. Hier heeft hij 5 jaar met plezier wat leuks opgebouwd. Helaas is er een eind aan dit filiaal gekomen door familie omstandigheden. Met frisse, deels tegenzin, is de samenwerking terug in Schalkhaar vanaf begin 2013.

De zaak is recent verbouwd en geeft u alle ruimte om het aanbod aan fietsen en toebehoren rustig te bekijken. We zijn trots op het uitgebreide assortiment, zo vindt u bijvoorbeeld naast de bekende merken Sensa en Bsp ook Koga Miyata,Gazelle, Sparta, Voque, Highlander, Trenergy en Bikkel. Sterke kwaliteitsfietsen voor een “Goede” prijs in elk segment. Een ruim assortiment van gebruikte fietsen is redelijk uniek in de omgeving van Deventer. Een fiets voor elke beurs is een belangrijke uitdrukking voor Ons.

Achterin onze winkel hebben we een gezellige koffiehoek. Hier kunt u onder het genot van een lekker bakje koffie, nadenken over al het aanbod in de winkel, of met een medewerker van gedachten wisselen over de eventuele aankoop van een fiets. U bent altijd, geheel vrijblijvend, van harte welkom want een goed advies is nooit snel gegeven!